Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/myfashio/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/myfashio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/myfashio/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/myfashio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/myfashio/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myfashio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/myfashio/public_html/index.php on line 173Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myfashio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/myfashio/public_html/system/library/currency.php on line 45 Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Se stabilesc urmatoarele definitii:

DEFINITII

SITE/DOMENIU - Domeniul myfashionmood.ro si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:

-toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

-continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre MyFashionMood prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

-orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al MyFashionMood utilizatorului sau clientuluiI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

-informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de MyFashionMood intr-o anumita perioada;

-informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care MyFashionMood are incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada;

-date referitore la AMA FASHION, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre MyFashionMood si acesta.
CONT - ansamblul format dintro adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciu.
CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut si serviciu, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre MyFashionMood si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de MyFashionMood si achizitionate de catre acesta prin folosirea serviciului
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre MyFashionMood intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea MyFashionMood cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre MyFashionMood catre Client indiferent de modalitatea de livrare.
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

1. GENERAL

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre MyFashionMood si acesta.
1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului www.myfashionmood.ro
1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile rezultate din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului/continutului/serviciului, MyFashionMood sau oricarui tert cu care MyFashionMood are incheiate contracte, conform legislatiei romane in vigoare.
1.4. In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de MyFashionMood prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea MyFashionMood de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea MyFashionMood.
1.4.2. MyFashionMood va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.5. clientul sau utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze MyFashionMood.
1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de MyFashionMood.

2. CONTINUT

2.1. Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a MyFashionMood, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
2.2. Utilizatorului sau clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de MyFashionMood, includerea oricarui continut in afara site-uluiMyFashionMood, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al MyFashionMood asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al MyFashionMood.
2.3. Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
2.4. In cazul in care MyFashionMood confera utilizatorului sau clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea MyFashionMood pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.5. Niciun continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea MyFashionMood si/sau al angajatului MyFashionMood care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise prin document sau acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3.  CONTACT

3.1. MyFashionMood publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator.
3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite MyFashionMood sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea MyFashionMood de a contacta utilizatorul sau clientul.
3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate MyFashionMood se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea MyFashionMood in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3.5. MyFashionMood isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

4.  VANZAREA si COMANDA ONLINE

4.1. Accesul la serviciu este permis oricaror utilizatori care poseda sau isi creeaza un cont si celor care decid sa nu utilizeze aceasta optiune.
4.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
4.3. MyFashionMood poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
4.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
4.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, MyFashionMood isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

4.6. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
4.7. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
4.8. Prin finalizarea comenzii clientul isi da acordul ca MyFashionMood poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de MyFashionMood, in functie de scop/situatie:
4.8.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client.
4.8.2. Validarea de catre client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 4.8.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
4.8.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
4.9. MyFashionMood poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
4.9.1. datele furnizate de catre client, pe site sunt incomplete sau incorecte
4.9.2. activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea MyFashionMood si/sau partenerilor acestuia
4.9.3. fara nicio justificare.
4.10. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform art. 4.8. Daca clientul anuleaza comanda inainte de a fi livrata catre acesta in interval de 72 ore de la plasarea comenzii pe site, comenzile plasate ulterior de catre client nu vor mai fi onorate.
4.11. Din momentul in care clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care MyFashionMood informeaza clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
4.12. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea MyFashionMood, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
4.13. In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.
8.9. Este permisa folosirea unui singur voucher de catre client pe o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantiiMyFashionMood.

5.  PRODUSE SI SERVICII

5.1. MyFashionMood poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care MyFashionMood are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
5.2. MyFashionMood poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor clienti.
5.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.
5.4. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
5.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MyFashionMood, acestea fiind cu titlu de prezentare.
5.6. In descrierea produselor si/sau serviciilor MyFashionMood isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

6.  OFERTE

6.1. MyFashionMood isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a utilizatorului sau clientului.
6.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
6.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
6.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
6.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
6.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
6.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform Politicii de Retur.

7.  CALITATE SI GARANTII

7.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor MyFashionMood revine in totalitate MyFashionMood.
7.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre MyFashionMood, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.
7.3. MyFashionMood nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

8.  POLITICA DE RETUR

8.1. Clientul MyFashionMood poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
8.1.1. Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site
8.1.2. Coletele prezinta deteriorari severe
8.1.3. Produsele au fost livrate gresit
8.1.4. "Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
8.2. Clientul este obligat sa notifice MyFashionMood, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin completarea Formularului de Retur din cadrul sectiunii Returnari, de la baza site-ului, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 8.1.4.
8.3. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimisa inapoi catre client.
8.4. Clientului care a notificat MyFashionMood conform art 8.2., ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la MyFashionMood in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar MyFashionMood considerand cererea nefondata/invalida.
8.5. Clientul MyFashionMood nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
8.5.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit.
8.5.2. Cererea de returnare  cauzata de oricare situatie prevazuta la art. 8.1. are data de expediere care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 8.1.4, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
8.5.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 8.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
8.6. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport, suportata de catre MyFashionMood la expedierea comenzii dvs.
8.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
8.8. In cazul in care clientul a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 8.1.3, iar MyFashionMood nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 8.6.
8.9. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
8.10. Premiile sub forma de voucher sau produse MyFashionMood, castigate in urma concursurilor desfasurate de MyFashionMood, nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie), sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.
8.11. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client

9.  LITIGII

9.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre MyFashionMood utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".
9.2. Orice disputa cu referire la prezentele "Termeni si Conditii" care ar putea sa apara intre utilizator/client si MyFashionMood se va rezolva pe cale amiabila.
9.3. MyFashionMood nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea "Termenilor si conditiilor".
9.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si MyFashionMood sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
9.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
9.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

10.  DISPOZITII FINALE

10.1. MyFashionMood isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.
10.2. MyFashionMood nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
10.3. MyFashionMood isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
10.4. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin intermediul formularului de la sectiunea Contact, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744497697 sau la adresa de e-mail: contact@myfashionmood.ro